maanantai 17. marraskuuta 2008

t ä p i n ö i s s ä
Eilen valmistui myös elämäni ensimmäinen piparkakkutalo, talon osat ostin valmiina, "maan", ukot, porsaat ja kuuset tein valmistaikinasta. Nyt talo koristaa keittiön pöytää ja luo huumaavan tuoksun yhdessä vaniljakynttilöiden kanssa.Eilen illalla en malttanut edes nukkua, otin koneenkin sänkyyn mukaan, kun olin niin täpinöissäni uudesta blogista. Mietiskelin mitä kaikkea ihanaa voinkaan tänne kuvata ja kirjoittaa! Ja aamulla ensimmäisenä kone auki ja kahvin kera blogeja tutkiskelemaan.

Yön aikana pakkanen oli kivasti piirtäny lumikiteitä kuistin ikkunoihin. Vein eilen tupaantuliaislahjaksi saamani muumimukit ikkunalle kuvattavaksi, jotta sain niihin aamun pakkastunnelmia. Eilen tosiaan vieraina kävivät poikaystävän vanhemmat ja isovanhemmat, tuliaisinaan arabian muumeista haisuli ja pappa!


1 kommentti:

Stanna kirjoitti...

Heti löysin sinun blogiin. Olisi ihana jos olisi vanha talo jonka ikkunoihin piirtyisi kuurankukkia, tässä uudessa möhkäleessä kun niitä ei tule. Siitä meillä joku vuosi takapäin tapeltiinkin kun minä olisin mieluummin ostanut jonkin vanhan talon ja hän halusi uuden.
Tervetuloa blogimaailmaan, niin ja paikkakunnalle myös. Mukava paikka asua josta onneksi pääsee ihmisten ilmoille kun omistaa auton...