torstai 4. joulukuuta 2008

shopping day


VIHDOINKIN pitkä työrutistus on takana, ja viiden päivän vapaa alkoi. Tai itseasiassa alkoi jo eilen, mutta 10h työpäivän sekä iltapalaverin jälkeen, paijasin iisaa ja painelin suihkun kautta nukkumaan. Raukka oli ollut yksin 13 tuntia. Mukava, l ö y h k ä ä vä yllätys löytyi vessan matolta ja sängyltä. Hitusen mielenosoitusta.

Viikon aikan on ehtinyt tapahtua, tiistai-iltana kun ajelin töistä kotiin "oikotien" kautta, auto lähti heittelehtimään jäisellä tiellä ja päätyi pitkän kurvailun jälkeen ojan yli metsän puolelle. hitto että jysähti. Itse selvisin säikähdyksellä ja auto puskurin ruttauksella.

Tänään käytiin pikkusiskon kanssa joulu-ostoksilla, kiitos veronpalautusten. Lopen kotona huomasin että olin ostanut jopa yhden joululahjan. huoh. No itselle ja kotiin sitäkin enemmän.


Tässä uusimpia kirpputorilöytöjä, ihana ruusu-emalivati ja metallinen sydänpurkki, molemmat eurolla!


Sekä ihana uusi villapaita.

Tänään leivoin myös suussasulavaa suklaakakkua, jonka kuvan saatte itse mielessänne kehittää :)

3 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Hui kauhia! Sun pitää ajaa va-ro-vas-ti. Ite ajan niin harvoin nykyään autolla, että ossaiskokaan tuota enää...

Tykkään tuosta sydänpurkista! Kun oiskin aikaa kierrellä kirppiksillä... Toivottavasti viikonloppuna ehin. Roissa on tosi hyvin tarjontaa, tiiän ainakin 8 eri kirpparia.

uulia kirjoitti...

joo tämmösillä keleillä jätänkin tuon saarenperä-someronkyläpätkän väliin ja ajan "isoja" sulia teitä :)

Stanna kirjoitti...

Ikävä kyllä ne "isot" tietkin on aika huonosti pidetty, varsinkin täältä Talukseen asti. Minä kävin eilen kaupassa autolla (kyllä, ihan tuossa Salessa asti) ja meinas jo siinä kauhistuttaa kun ei ole tullut ajettua pieneen hetkeen (10 päivään).